Про це він сказав в ефірі “Громадського телебачення”, передає “Українська правда”.

"Інформація про можливе виїзне засідання Ради є. Вони готувалися до виїзного засідання ВРУ. Воно може відбутися на другому поверсі Банкової, де знаходяться приміщення комітету Верховної ради, в тому числі регламентний, в тому числі бюджетний. Я дві години як звідти", - розповів Пишний.

"Це приміщення більше нагадує казарму. Тому що перші два поверхи повністю затягнуті поліетиленом. Тому що там бігають взад-вперед "беркутівці". Вони там сплять, харчуються", - додав депутат.

"Там облаштована зала засідань, де минулого разу відбувався цей виїзний хорал. Вони підготували металеві броньовані ролети, якими є можливість блокувати коридор і дати можливість користуватися лише одним входом-виходом”, - сказав Пишний.

За його словами, під будівлею комітетів Ради на Банковій стоїть кордон спецпідрозділу "Беркут".

Нагадаємо, в урядовий квартал приїхав з десяток автобусів "Беркуту". Всі вони розмістилися в дворі Верховної Ради. Кажуть, їхня мета - не допустити, аби майданівці завадили ухвалити бюджет. Одразу за кілька кроків в Маріїнському парку вишикувались колони хлопців спортивної статури. Кажуть, що приїхали з різних областей на допомогу спецпризначенцям.

Політичний аналітик Павло Нусс вважає, що мобілізація “беркутівців” у центрі Києва відбувається для забезпечення безперешкодного засідання Верховної Ради, на якому мають обговорити та прийняти бюджет-2014.