Як повідомляє "Інтерфакс - Україна", люди вдягнені у камуфляжну форму, у багатьох обличчя закриті косинками або балаклавами. Близько 50-ти представників Самооборони Майдану охороняють входи в будівлю Верховної Ради.

Керівник київського осередку "Правого сектора" Ігор Мазур (Тополя) повідомив, що "Правий сектор" не збирається штурмувати будівлю Верховної Ради.

"Наші вимоги - відставка Авакова і справедливе розслідування справи щодо вбивства Сашка Білого"​​, - сказав він журналістам.

"Навіть якщо сьогодні не проголосують за відставку Арсена Авакова та його заступника Євдокимова, ми все одно не штурмуватимемо сьогодні будівлю Верховної Ради. Якщо буде негативне рішення щодо цього питання, то ми на вихідні дні звернемося до Майдану на Віче, щоб вони прийняли своє рішення", - зазначив Мазур.

За його словами, "якщо вже рішення Майдану буде чужим для фракції "Батьківщина", то тоді і "Батьківщину" треба буде люструвати".

Нагадаємо, вчора активісти "Правого сектора" прийшли пікетувати Верховну Раду. Під скандування "Революція" вони вимагали відставки глави МВС Арсена Авакова.

Олександр Турчинов погодився внести до порядку денного сьогоднішнього засідання, яке розпочнеться о 10:00, питання про відставку гглави МВС Арсена Авакова. Активісти сьогодні запланували прийти під Раду о 9:00, щоб проконтролювати процес виконання їхніх вимог.