Про це він сказав в ефірі телеканалу “112 Україна”, передає УНН.

"Поки міністр Аваков залишається на своєму посту в цьому звіті, звичайно, вказано, що ніяких перевищень повноважень міліції. Тобто це (вбивство Олександра Музичка) - політичне вбивство, на думку самих міліціонерів, які скоїли це вбивство відбулося в рамках закону", - заявив Однороженко.

"Так, як у часи Януковича відбувалися розстріли мирних демонстрантів в рамках закону, так зараз відбуваються політичні вбивства в рамках закону. Відбуваються вони одними і тими ж людьми - підрозділом "Сокіл", який розстрілював людей на Інститутській, так і здійснив політичне вбивство Олександра Музичка", - вважають в "Правому секторі".

Однороженко наголосив, що спецназівцями, які готувалися до штурму готелю "Дніпро" командував Асавалюк, який також командував спецпідрозділом "Сокіл" 20-го числа на Інститутській.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин загибелі координатора "Правого сектора" Олександра Музичко (Сашка Білого). За постанову проголосували 232 парламентарії.

В тимчасову слідчу комісію взяли трьох активістів Євромайдану. Комісія МВС з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка (Сашка Білого) та службового розслідування не знайшла порушень в діях співробітників ГУБОЗу.

Як відомо, минулого тижня перед будівлею Верховної Ради на мирний мітинг зібралося близько тисячі представників "Правого сектора" та їхніх прихильників. Вони вимагали відставки Авакова і справедливе розслідування справи щодо вбивства Сашка Білого.