Коаліція непотрібна - більшість може бути ситуативною. Зі скасуванням політреформи та змін до регламенту Верховної Ради, міжфракційна кочівля в український парламент повертається. Відтак Віктор Янукович отримує можливість маневру, шукаючи підтримки різних законопроектів у різних політичних сил. Водночас в Адміністрації Президента роблять усе, щоб зробити парламент підконтрольним главі держави, навіть планують запровадження мажоритарки. Як Віктор Янукович намагається приручити Верховну Раду досліджував "Український тиждень". Читайте у статті “Приручити парламент”.

Пролобіювати - нікому. Малий та середній бізнес "своїх" у вищих ешелонах влади немає. Це ще раз доводить проект Податкового кодексу. Якщо документ ухвалять в існуючій редакції, два десятки незалежних професій будуть викреслені з переліку легального бізнесу. Зважаючи на темпи просування Податкового кодексу та те, що його вже ухвалили у першому читанні, видається, що влада таки не надто переймається проблемами найактивнішої частини населення. Який малий бізнес може стати поза законом - читайте на шпальтах тижневика "Власть денег" у роботі “Проще - некуда”.

У Києві стартував 27-й тиждень української моди. Свої колекції тут представляють найвідоміші вітчизняні дизайнери. У перший день тижня українських шанувальників моди дивували появою на подіумі вбивць, тілеохоронців та екс-боксерів. Вражали ніжними жіночними силуетами, екскурсіями в минуле, яскравими та незвичними барвами майбутнього сезону. За кулісами Українського тижня моди побувала "Україна молода". Читайте у матеріалі “Кіно і мафія”.