"Без жодних попереджень наш телеканал був вимкнений кабельною мережею "Тріолан". Це означає, що можливість дивитися ТВі позбавили частину мешканців 11 міст України: Києва, Луганська, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя, Донецька, Полтави, Сімферополя, Сум, Харкова, Чугуєва", - написав журналіст.

Заступник директора з питань розвитку мережі телеканалу ТВі Олександр Півнюк у прямому ефірі телеканалу повідомив, що інформація про відключення надійшла кілька годин тому.

У "Тріолані" вимкнення ТВі пояснили технічними проблемами. Півнюк зазначив, що при цьому, замість ТВі користувачам увімкнули телеканал Національного банку "БТБ". Диспетчери "Тріолану" заявили, що ТВі більше не буде.

"Від керівництва київського "Тріолану" обіцянок і прогнозів поки що нема. Одразу після цього ми почали з'ясовувати і побачили, що в Дніпропетровську виключили, в Харкові, в Запоріжжі, в Луганську. У нас є угода агента з цими компаніями і зараз ми з'ясовуємо причини", - додав представник телеканалу.

Нагадаємо,12 липня на телеканалі вилучили документи, що стосуються фінансово-господарчої діяльності підприємства. А проти гендиректора телеканалу ТВі Миколи Княжицького податкова міліція порушила кримінальну справу.