Про це повідомляють місцеві ЗМІ. За словами її власника Анзора Кочламазашвілі, кішка народжувала цуценя декілька днів. У сюжеті, показаному грузинськими телеканалами, щеня має здоровий вигляд і харчується молоком мами-кішки.

Грузинським зоологам поки що важко визначити причини аномалії. Фахівці не виключають впливу радіації або контакту кішки з собакою, хоча обидва ці варіанту їм здаються сумнівними. Зазначимо, що подібні випадки стаються у світі не вперше. Так, чотири роки тому в Бразилії кішка також народила двох цуценят.

А у січні недалеко від турецького міста Ізмір вівця народила мертве ягня, мордочка якого нагадувала людське обличчя. Ветеринар Ерхан Елібол, зробивши кесарів розтин тварині, був нажаханий. Такого він ще не бачив.

"Я вже стикався з мутаціями в корів і овець, — розповів 29-річний ветлікар. — Бачив однооке теля, теля з двома головами, траплялися й п’ятиногі дитинчата. Але коли я побачив цей плід, то не міг повірити своїм очам. Його мати не могла народити сама, мені довелося робити кесарів розтин".