Стрічку побачило вузьке коло гостей та учасників декількох міжнародних кінофестивалів. Сам Ступка хотів, аби одну з найцікавіших його робіт побачило якомога ширше коло глядачів.

"Ми б дуже хотіли, щоб цю картину побачили у всеукраїнському прокаті, готові на максимальну кількість копій, готові до серйозної рекламної підтримки. Але, на жаль, є обставини, які від нас не залежать, - це інтереси продюсерів, зокрема польської сторони. Сподіваємося, що з часом усе владнається і шанувальники таланту Ступки відкриють для себе улюбленого актора ще в одному фільмі", - сказала керівник Держкіно України Катерина Копилова.

Олег Кохан, продюсер з українського боку, повідомив, що також дуже хоче донести до українського глядача фільм з Ступкою у головній ролі. Проте, за його словами, не вдалося зробити український дубляж цього фільму, а "без голосу Ступки дуже важко уявити цю картину, і, взагалі, важко уявити, що якийсь інший актор "заговорить" за Ступку".

Тому Кохан вважає, що показати Стрічку польською мовою з українськими субтитрами.

У картині польського режисера Кшиштофа Зануссі "Серце на долоні" Ступка зіграв роль польського "олігарха", який потрапляє у лікарню з хворим серцем. Молодий герой-романтик стає старому "донором". За головну чоловічу роль Богдан Ступка отримав почесну нагороду на Римському міжнародному кінофестивалі.

Нагадаємо, актор Богдан Ступка пішов з життя 22 липня 2012 року. В останню путь актора проводжали багатотисячними оплесками у рідному театрі імені Івана Франка. На честь Ступки хочуть назвати вулицю у Дніпропетровську.