"Ще у серпні було досягнуто домовленість провести соціологічне опитування, за результатами якого більш рейтингові кандидати мають зняти свої кандидатури на користь менш рейтингових. До 15 жовтня кандидати будуть публічно оголошені, аби за два тижні був час на зняття інших кандидатур", – повідомило джерело у "Батьківщині".

Водночас, як пише "Комерсант", за словами Валентина Наливайченка, спірних округів, де кандидати від партії УДАР і об'єднаної опозиції претендують на перемогу, залишилося близько 40.

"За допомогою рейтингового голосування й опитувань громадян ми визначимо, хто міг би стати єдиним кандидатом у цих округах", – зазначив він.
Також Наливайченко додав, що в більшості округів прохідні кандидати уже визначені, і їхні кандидатури не викликають заперечень із боку союзників.

Нагадаємо, раніше лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, у новій Верховній Раді підтримає ухвалення закону про імпічмент Президента, так як, за його словами, люди мають право висловити недовіру Президентові.

Також лідер УДАРу запевнив, що у новому Парламенті його партія об’єднається і співпрацюватиме з Об’єднаною опозицією "Батьківщина".