"Сьогодні всі постраждалі від терактів – 31 особа – отримають матеріальну допомогу. За кожною людиною закріплений співробітник служби соціального захисту для допомоги в оформленні необхідних документів. Станом на 11:00 вже відкрито 31 рахунок, на який надійдуть кошти", – зазначив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.

Повідомляється, що складені списки постраждалих з поділом на категорії залежно від тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень, а також визначено розмір допомоги постраждалим в залежності від тяжкості отриманих тілесних ушкоджень: з важкими тілесними ушкодженнями, які призвели до втрати органів (ліва рука) – 360 тисяч гривень – одна людина, з важкими тілесними ушкодженнями – 150 тисяч гривень – три людини, з середніми тілесними ушкодженнями – 50 тисяч гривень – три людини, з легкими тілесними ушкодженнями, які призвели до короткочасного розладу здоров'я – 30 тисяч гривень – шестеро людей, з легкими тілесними ушкодженнями – 20 тисяч гривень – 18 осіб.

До слова, Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що кількість версій теракту в Дніпропетровську зменшується, але основної у МВС поки немає.

Нагадаємо, за фактами 4-х вибухів, внаслідок яких постраждали 30 осіб, порушено кримінальну справу за статтею "теракт".