Про це повідомив під час перерви закритого судового засідання адвокат матері Оксани Макар Микола Катеринчук.

Адвокат відзначив: зараз Присяжнюк стверджує, що не він приніс мотузок, щоб задушити Макар, а вони разом з Євгеном Краснощоком вийшли на балкон, і той сам узяв мотузок. Своєї провини у вбивстві дівчини Присяжнюк не визнає, а свої попередні свідчення пояснює тим, що тоді, відразу після злочину, він був у шоковому стані й не розумів, що говорить. Тепер же, через три місяці, він все пригадав і говорить так, як було насправді.

Катеринчук додав, що мотиви злочину у всіх учасників були різні, проте, за його словами, намір убити Оксану Макар виник у компанії тоді, коли Артем Погосян вийшов зі спальні на кухню і розповів приятелям, що Оксана погрожує заявити на них у міліцію. Задум позбутися потерпілої й приховати сліди скоєного з'явився саме тоді.

Наступне слухання у справі відбудеться у вівторок, 3 липня, на якому планується завершити допит Краснощока та заслухати свідчення матері Макар - Тетяни Суровицької. Як припускає Катеринчук, наступні засідання мають бути відкритими.

Нагадаємо, раніше підсудний у справі про вбивство Оксани Макар Максим Присяжнюк під час засідання суду розповів, що відчував під час зґвалтування. Він зізнався, що під час скоєння злочину дуже хвилювався, однак свої дії усвідомлював.