Іванова каже: коли активісти почали роздавати листівки на базарі, до них підійшли невідомі, почали їх бити, зокрема, дівчат, і виривати листівки. Коли на місце інциденту прибула міліція, вони запропонували активістам пройти до відділку й написати заяву на своїх кривдників. Проте, там їм не видали реєстраційного номера, тож вони відмовилися заходити в кімнату для написання заяви. А коли одна з дівчат захотіла вийти на вулицю, правоохоронці її не випустили, після чого почали бити активістів у відділку.

Представник руху запевняє, що у листівках було написано про те, що Литвин підписав "мовний" закон і за нього не потрібно голосувати в мажоритарному окрузі в Новоград-Волинському.

Наразі активістів випустили і вони пишуть заяву надворі. А за людьми, які побили активістів, міліція й не слідкувала. Також Іванов додав, що активістів "Відсічі" в Червоноармійську Житомирської області намагається затримати міліція.

До слова, минулого місяця Людмилу Олексій, учасницю акції протесту під Українським домом, побили у її помешканні. Після цього жінку госпіталізували.