Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

У прес-центрі АТО підтвердили інформацію про обстріл з боку кордону РФ позицій українських силовиків установками залпового вогню БМ-21 "Град".

"Облстріляно блокпост в районі Краснодону – поранено 10 військовослужбовців. Блокпост поблизу населенного пункту Нижня Деревечка – загинув 1 військовий, 3 отримали поранення . У районі містечка Дякове – поранення отримали 10 військовослужбовців", — йдеться у повідомленні.

Також близько 1:00 бойовики здійснили обстріл з міномета інженерної переправи у районі населеного пункту Кожевня Донецької області.

Один силовик убитий, ще 4 поранені в результаті обстрілу пропускного пункту Дякове

Близько півночі терористи здійснили мінометний обстріл з боку населеного пункту Теплична, що на Луганщині в сторону населенного пункту Металіст. Напад було успішно відбито, втрат серед військових немає.

"3.30-3.45 - обстріл блокпоста з боку Рубіжного (Луганська обл.). Напад відбито, втрат немає", — наголошується у повідомленні.

Також без втрат обійшовся мінометний обстріл у районі населенного пункту Кряківка на Луганщині та обстріл блок–поста поблизу селища Дубрівка, що на Донеччині.

Нагадаємо, у Держприкордонслужбі заявили, що 12 липня підрозділи Збройних сил України піддалися артилерійському обстрілу з систем залпового вогню БМ-21 "Град", які застосовувалися з боку кордону Російської Федерації.