Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Кабачкова ікра: рецепт легкої консервації

      Кабачкова ікра: рецепт легкої консервації
      Кабачкова ікра: рецепт легкої консервації / lady.tochka.net

      Кабачковою ікрою господині починають запасатись ще влітку. Проте таку овочеву суміш можна готувати не лише з самих кабачків, адже завдяки різному складу і кількості овочів ікра може отримати різний смак і користь для організму.

      Окрім самих кабачків, до суміші можна додавати й інші сезонні фрукти: баклажани, помідори, моркву, болгарський перець, зелень, яблука, сливи та інші. Рецепт можна доповнювати улюбленими інгредієнтами! 

      Читайте також: Пиріг з кабачків нашвидкуруч: смачний рецепт страви

      Кабачкову ікру можна готувати як зі свіжою подачею, так і консервувати на зиму. Тому вам варто звернути увагу на рецепт легкої консервації, який вам сподобається і посяде гідне місце у ваших зимових запасах.

      Простий рецепт приготування кабачкової ікри:

      Інгредієнти:

      2 кг кабачків;

      0,5 кг моркви;

      0,5 кг болгарського перцю;

      3-4 цибулини;

      Читайте також: Консервовані кабачки: рецепти приготування на зиму

      2 зубка часника;

      2 ст. ложки томатної пасти;

      1 ст. ложка цукру;

      1 склянка олії;

      2 ст. ложки 9%-го оцту;

      1 ч. ложка чорного меленого перцю;

      1-2 ст. ложки солі.

      Спосіб приготування:


      Готуйте кабачкову ікру легко та смачно!

      Всі овочі ретельно промийте, почистіть і поріжте на невеликі шматочки. Молоді кабачки можна не очищати від шкірки і насіння. Цибулю теж дрібно поріжте.

      Моркву, кабачки і перець пропустіть через м'ясорубку.

      У широкій каструлі з товстими стінками спасеруйте подрібнену цибулю.

      Читайте також: Що приготувати з кабачків: рецепти приготування швидких та простих страв

      Перекладіть до неї овочеву суміш і на великому вогні доведіть до кипіння, постійно помішуючи, щоб не підгоріла. Потім залийте олією і варіть на повільному вогні, періодично помішуючи, приблизно 1 годину.

      Посоліть, поперчіть, додайте цукор, томат, подрібнений часник, добре перемішайте і продовжуйте варити ще 15-20 хвилин.

      Після цього обов’язково налийте оцет, перемішайте, наповніть ікрою стерилізовані банки і закатайте.

      Переверніть банки догори дном, накрийте рушником або ковдрою і залиште до повного охолодження.

      Домашня кабачкова ікра на зиму згодиться і як самостійна страва з хлібом, і як додаток до різних гарнірів.

      Читайте також: Як правильно заморожувати фрукти і овочі, щоб зберегти вітаміни

      Джерело: Tochka.net
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук