Камбала – рецепт дієтичної вечері для схуднення

3788 Читать новость на русском
Камбала – рецепт дієтичної вечері для схуднення
Камбала – рецепт дієтичної вечері для схуднення / Богданна Рибак

Камбала – надзвичайно ніжна та дієтична риба. Неповторний смак цієї морської риби не зрівняти з будь-якою іншою. Камбалу радять вживати при схудненні, спортивному харчуванні та реабілітації.

Як чистити камбалу

Процес очистки риби камбали досить простий. Потрібно помити рибу, відрізати їй хвіст та плавники гострими ножицями. Голову камбали теж потрібно обережно відрізати та очистити нутрощі та луску.

Читайте також: Лазанья – рецепт приготування класичної італійської страви

Для кращого маринування та просмажування риби – зробіть глибокі надрізи з обох сторін камбали.

Інгредієнти:
– камбала;
– борошно;
– сіль;
– перець;
– паприка;
– оливкова олія.

як готувати камбалу
Рецепт приготування камбали

Як приготувати камбалу

Рибу потрібно замаринувати: сіллю, перцем та паприкою. Присипати мукою.

На розігрітій сковорідці просмажуємо рибу по кілька хвилин до золотистої скоринки.

Читайте також: Рецепт кольорових млинців на молоці

Камбала готується дуже швидко, тому потрібно ретельно стежити за ступенем її просмаження.

Камбалу також можна запікати у духовій шафі. Для цього обгорніть рибу у фольгу, щоб зберегти її соковитість.

Чудовим гарніром для камбали є хумус та селера.

Смачного!

Фото: Богданна Рибак

Джерело: LifeStyle 24
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук