Як повідомляє кореспондент "Інтерфакс-Україна", силовики відібрали у мітингувальників намети та інший інвентар, після чого відійшли.

Сутички між "беркутівцями" та афганцями припинились.

У міліції зазначають, що відібрали намети правомірно, оскільки мітингувати під будинком уряду можна, але встановлювати намети протестувальники не мають права.

Як передає кореспондент УНІАН, правоохоронці намагаються запобігти об’єднанню учасників акції протесту проти скасування пільг, які мітингують напроти Будинку уряду, з їхніми соратниками, які розташувалися у парку на пагорбі напроти Кабміну.

Разом з тим, як повідомляє кореспондент "Інтерфакс-Україна", кількість мітингувальників збільшилась. До місця інциденту навпроти Кабінету міністрів прийшли активісти БЮТ-"Батьківщина", які раніше стояли біля будівлі Верховної Ради.

За даними міліції, в акції протесту біля Кабінету міністрів бере участь близько 2 тисяч осіб.

Учасники акції вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблого учасника акції протесту в Донецьку Геннадія Конопльова.

Нагадаємо, у Маріїнському парку біля будівлі Кабінету міністрів відбулась сутичка між активістами організації "Ніхто, крім нас" та співробітниками "Беркуту".

Також, як повідомив народний депутат Сергій Пашинський, внаслідок сутичок один з чорнобильців втратив свідомість.