У жодній більше з колекцій ви мабуть не побачите такої уваги одночасно до пошиття, текстури і силуету, як у творінні креативного директора модного дому Франциско Коста. За словами прихильників одягу від Calvin Klein, маестро росте у своїх творіннях від сезону до сезону.

Для наступної холодної пори кутюр'є зробив свої улюблені фасони дещо вільнішими - подекуди об'ємнішими, із спущеним рівнем плеча та вигнутим комірцем. Дизайнер Коста розповідає, що черпає натхненням із старих фільмів.

”Багато чим мене надихнула картина "Пустеля", яка мені дуже сподобалася.. У стрічці дуже цікаві персонажі - особливо жінки, і це, до речі, один з перших кольорових фільмів. Також мені сподобалась ця палітра кольорів, вони всі ніби трохи димчасті”, - каже дизайнер Франциско Коста.

Цікавим у показі бренду стало поєднання незвичного крою у сукні футлярі, яка завдяки цьому стала ширшою, і дозволяє жінці рухатись легше та вільніше. У колекції використані переважно однотонні тканини нейтральних кольорів від білого до чорного. Завершує ж образ пара взуття на масивній платформі переважно білого кольору.