В НУ-НСі кажуть: глава держави говорить красиво, однак обіцянок все одно не виконує. Бютівці ж обіцяють дати оцінку роботі глави держави під час засідання опозиційного уряду, яке за часом проведення співпадає з президентською промовою.

Сергій Соболєв (народний депутат, фракція БЮТ): "Бути присутнім в залі в той момент, коли почався відкритий тиск на опозицію, коли згортається свобода слова, згортаються демократичні, економічні свободи - це підтримати цю владу і її дії."

Ксенія Ляпіна (народний депутат, фракція НУ-НС): "Янукович навчився читати тексти, написані хорошими експертами, які дуже часто пишуть правильні і корисні речі. Але влада обіцяє це хороше десь в далекому майбутньому. При чому не відомо коли, а сучасність і реалії абсолютно протилежні."

Та соратники Януковича переконані - не всі опозиціонери бойкотуватимуть виступ Президента. Крім того регіонали додають - послухати главу держави корисно всім.

Олександр Єфремов (народний депутат, фракція Партії регіонів): "Те, що опозиція ставить сьогодні питання, а Президент в своїй промові в четвер дасть цілий ряд відповідей на ці питання, тоді вони лицемірять самі перед собою."

Нагадаємо, Президент України виступить зі зверненням до народу у четвер о 16 годині в палаці "Україна". На урочисту подію, присвячену 100 дням перебування Януковича у кріслі на Банковій, запросили депутатів всіх рівнів, представників органів влади, профспілок, діячів культури.