Ось що розповіла прибиральниця на Олд Траффорд : я заміжня, і жінка у віці, але коли пройшлась повз оголений торс Девіда, то завмерла - мурашки побігли по тілу.

Мати такого чоловіка-красеня непереливки. Ледь не щодня Вікторії доводиться читати зі шпальт газет та в Інтернеті про зради Бекхема та заяви навіть повій про походеньки найстильнішого футболіста світу - але вдумайтесь - коли ви Бекхем - хіба вам потрібно платити жінкам за задоволення, скоріше вони збирають гроші на Бекса.

Так що Вікторія з легкістю відноситься до заздрісних конкуренток, щоправда не завжди.

У 2004 році одна із чуток ледь не розколола зіркову пару і тоді Бексу довелось зробити подарунок у 1,5 млн. доларів - стільки коштувало кільце із рожевим діамантом.
Тішить предметами розкоші Девід не лише свою Віку, але й себе улюбленого - поки дружина вставляла і витягувала із грудей силікони - Бекс змінював не фігуру, а автомобілі.

Починаючи із 2001 року автопарк Бекхема поповнюється кожним новим Ferarri. Також є Bentli Lamborghini, Lincoln, Hammer BMW V серії, навіть у сина Брукліна є мініатюрне Порше вартістю 6 тисяч фунтів - подарунок на день народження.

Коли ж прості смертні під’їжджають на “людських” афтомобілях до Мадрайву то Девід бере свою колу на матовому бексмобілі. Але красунчик не лише усе купує, але й продає, нещодавно Бекхем продав через інтернет аукціон свій ТІВІАР – авто, якому уже 10 років пішло із молотка за 70 тисяч фунтів.

Татуювання - швидко Девіду доведеться барти свою воскову копію для нових малюнків, адже вільного місця для тату на тілі Бекса практично немає. Кількість уже досягла до 15 - останнє - на грудях Ісус в оточенні трьох ангелів - живопис більше підходить для секстинської Капелли, але Девід розмістив його у себе на тілі. 11-річний Бруклін далеко від батька не утік - в хлопця теж уже є тату, щоправда маленьке - непомітне.

Ну і звичайно, зачіски - подейкують, що змінювати стиль насправді не подобаєтсья Бексу, просто контракт із виробником окулярів “Поліс” змушував з певною частотою Девіда то голити голову, носити мальвінку. Він перший метросексуал у футболі, і футболіст номер один серед метросексуалів. Навіть непоголений, і з брудною головою, він все одно зароблятиме щонайменше 35 млн. у рік. Це ж Бекхем.