У другій половині дня пропав доступ відразу до всіх ресурсів Ігоря Маркова. Першою “обвалилася” офіційна сторінка екс-нардепа, потім пропав доступ до сайту очолюваної ним партії “Родина”. Після цього практично одночасно перестали працювати портали телеканалу “АТВ” та видання “Таймер”.

“Ми не знаємо, з чим це може бути пов'язано. Наші техніки намагаються з'ясувати причини, однак відповіді від них поки немає. Раніше подібного не було”, - розповів головний редактор “Таймера” Юрій Ткачов.

Натомість на телеканалі “АТВ” кажуть, що останнім часом їхні сайти постійно атакують хакери.

Наразі доступ до сайтів ще не відновлено.

Нагадаємо, минулого місяця під час допиту у будівлі обласного управління внутрішніх справ правоохоронці затримали Ігоря Маркова.

В Одесі протистояння прихильників екс-депутата Ігоря Маркова та міліції біля будівлі Головного управління МВС України в Одеській області закінчилося силовою акцією правоохоронців.

Управління зв'язків з громадськістю МВС України повідомило, що Ігор Марков затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році.

Згідно із рішенням Печерського райсуду столиці, затриманому екс-нардепові Ігорю Маркову обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 20 грудня 2013 року. Рішення прийняв і оголосив суддя Руслан Козлов. За хуліганство Маркову загрожує 7 років тюрми.

Захист колишнього народного обранця намагався оскаржити рішення Печерського райсуду Києва.

Екс-нардеп Ігор Марков оголосив голодування. Адвокат Маркова Олександр Казарновський запевняє, що його підзахисний страждає від хвороб, що загострилися у зв'язку з оголошеним голодуванням.