Італійський футболіст вважає, що його колега по амплуа Джон Террі ризикує пропустити найближчим континентальну першість.

"Думаю, що Террі не буде у складі збірної Англії на Euro-2012, - наводить Sky Sports слова Каннаваро. - Капелло не захоче, щоб знову хто-небудь доставляв йому зайву головний біль на великому турнірі. Гадаю, що Федерація футболу Англії прийняла абсолютно вірне рішення, зберігши італійського тренера біля керма збірної. Тепер Фабіо зможе побудувати національну команду саме так, як він її бачить".

"Вважаю їх фаворитами чемпіонату Європи-2012. Коли Капелло прийшов у "Реал", то привів за собою кілька гравців, наприклад, мене і ван Ністелроя, і відразу з'явився результат. У збірній потрібен інший підхід і більш тривалий період. Не хочу говорити за Фабіо, але я сильно здивуюся, якщо на перший матч Euro-2012 вийде більше п'яти осіб зі складу, який програв Німеччини в 1/8 фіналу мундіалю-2010. Думаю, що тільки два футболісти гарантовано там будуть, це Ешлі Коул і Уейн Руні. Хоча в будь-якому випадку нова збірна буде сильно відрізнятися від нинішньої", - додав чемпіон світу-2006.