У цьому запевняє прес-служба Кабінету міністрів.

Також, в уряді вважають, що заплановані на 7 листопада акції проводитимуть ті, хто не брав участі в укладенні меморандуму 30 вересня.

"Представники громадських організацій, які брали участь у переговорному процесі та підписанні згаданого меморандуму, вважають, що уряд планомірно виконує взяті на себе зобов‘язання", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Кабміну, представники громадських організацій, які вели діалог з урядом, вважають, що 7 листопада можуть вийти з акціями протесту організації-клони, які не мають жодного стосунку до учасників домовленостей 30 вересня, до того ж не є членами громадських організацій.

"Мета таких дій, скоріше за все, зірвати планомірну роботу по врегулюванню питань соціального захисту для всіх без винятку категорій чорнобильців та афганців та вирішити "точково" лише власні питання", - вважають в Кабміні.

Нагадаємо, 4 листопада мітингувальники оголосили про проведення другої Всеукраїнської акції протесту 7 листопада, оскільки уряд не дотримується меморандуму, підписаного 30 вересня.