"Як заявили німецькі лікарі, їй треба відпочити від стресів 8 тижнів. Ось ми і чекаємо, коли цей термін закінчиться. Як тільки лікарі скажуть, що можна її турбувати, ми з обвинуваченням відразу до неї прийдемо. У нас для цього все готово", – заявив Кузьмін.

Окрім того заступник генпрокурора додав, що нової кримінальної справи, що стосується тільки Юлії Тимошенко, не буде.

"Справа стосовно виконавців вбивства Щербаня була розслідувана, направлена до суду і вже є вирок. Справу стосовно замовників виділили в окреме провадження, розслідували співробітники центрального апарату Генпрокуратури, встановивши причетних до організації та фінансування цього замовного злочину. Ми маємо намір пред'явити Юлії Тимошенко звинувачення у співучасті в ньому", – відзначає він.

Нагадаємо, раніше захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, посилаючись на джерела в СБУ та Генпрокуратурі, заявив, що Тимошенко незабаром силою вивезуть з лікарні. Об'єднана опозиція "Батьківщина" і Юлія Тимошенко особисто написали заяву на ім’я Генпрокурора і керівника Качанівської виправної колонії з проханням підтвердити чи спростувати цю інформацію.