Бернда Бенте обурило рішення Всесвітньої боксерської асоціації про проведення промоутерських торгів на організацію поєдинку між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним 23-го квітня в Панамі.

"Я не можу зрозуміти, для чого WBA організувала аукціон між двома бійцями, яким зовсім скоро належить ще провести поєдинки. Ми могли б провести цей аукціон через два тижні після поєдинку з П'янетою. Ми б хотіли спершу дізнатися про наявність вільних стадіонів і спортивних арен. Дивлячись на все це, складається враження, що WBA вже знає, що Володимир виграє у П'янети. Однак, я хочу зауважити, що такі рішення погано впливають на імідж боксу", - розповів менеджер українського боксера.

Водночас Бенте додав, що вони не збираються оскаржувати рішення керівництва WBA.

"Рішення WBA є остаточним. Ми виклали керівництву наші проблеми, але не були почуті. Тому, Том Леффлер (виконавчий директор K2 Promotions - "24") Дасть нашому представникові в Панамі всі вказівки з приводу аукціону", - додав Бенте.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) призначила на 23 квітня торги за право проведення бою між Володимиром Кличком та Олександром Повєткіним.