Соболєв наголосив, що залишаються кілька важливих питань, з яких кожна партія має різне бачення. Зокрема це реформа в службі безпеки.

При цьому він додав, що в 95% випадків партії зуміли дійти компромісу

Ми домовились, що скасуємо депутатську недоторканість. Усі політики повинні почати з себе – не розповідати про красиву країну, а почати робити її такою у сесійній залі , – наголосив Соболєв.

Також майбутній нардеп розповів, що важливим пунктом майбутньої коаліції є реформи силового блоку, зокрема буде змінена воєнна доктрина.

Під нову воєнну доктрину з чітким розмежуванням основного ворога буде перебудована армія. До початку цієї війни більшість українських військових частин стояли так, наче ми готувались воювати з Польщею чи Угорщиною, – наголосив Соболєв.

Буде реформовано і судову систему, додає Соболєв. Каже, для того, щоб набрати нових суддів нардепи готові змінити Конституцію.

Реформи торкнуться і міністерства внутрішніх справ, обіцяє представник "Самопомочі". Зокрема, всі міліціянти змушені будуть пройти переатестацію.

Ми також домовились, що величезний орган під назвою МВС має бути розділений на кілька окремих правоохоронних органів, які діятимуть незалежно і сконцентруються на своєму напрямку, – розповів Соболєв.

В планах, утворення місцевої муніципальної міліції, бо місцеві громади краще знають, які в них проблеми.