Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник "Свободи" Олександр Аронець.

"Після того, адвоката активістів вивели з райвідділу міліції, депутати "Свободи" оголосили про мобілізацію – і за 2 години після чого біля будівлі зібралося близько 50 осіб", - зазначив речник.

Аронець також повідомив, що Кирила Бабенцова, якого тримали в міліції близько 10 годин "правоохоронці значну частину часу схиляли до співпраці, намагались "вибити" впізнання інших "сніжних терористів", але він нікого не впізнав і відмовився від співпраці".

"Під тиском депутатів та громадськості хлопців випустили. Вони пишуть заяву про злочин через незаконне утримання!", - додав він.

Нагадаємо, раніше журналістка Тетяна Даниленко повідомила, що 7 активістів від ВО "Свобода", яких підозрюють у начебто замасі на життя нардепа від ПР Ірини Горіної, затримали.

Як відомо, 2 квітня активісти, які мітингували під стінами Верховної Ради, закидали снігом і землею регіоналок Ірину Бережну, Юлію Льовочкіну та Олену Бондаренко тоді, як вони виходили з парламенту.

Нардеп від Партії регіонів Ірина Горіна прокоментувала вчорашній напад на неї зі сніжками. Політик вважає, що це був замах на її життя.