Наразі біля будівлі Врадіївського райсуду – кілька сотень мешканців: люди вимагають заарештувати старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака, який досі на волі і його підозрюють у зґвалтуванні.

Ситуація напружена: до райцентру з’їжджаються додаткові сили міліції, відключили інтернет. Наразі тут перебуває усе керівництво правоохоронних органів області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

За словами потерпілої (мешканки смт Врадіївка) до нападу причетний ще один працівник міліції. Проте, у прокуратурі кажуть, що він у день скоєння злочину перебував на чергуванні, – пишуть "Новости Николаева".

Водночас, за інформацією миколаївського видання "Новини N", потерпіла розповіла, що ввечері, приблизно о 23:30 вона поверталася додому з дискотеки. Дорогою додому біля неї зупинився автомобіль, чоловік із якого запропонував її підвезти. Дівчина відмовилася. Після чого її силою втягнули в авто, де були, за її словами, офіцери міліції – Євген Д. і Дмитро П. За кермом був місцевий таксист Рябіненко.

Наразі, повідомляє видання, затримані лейтенант міліції Дмитро П. і таксист Рябіненко, а Євген Д. – ні.

Відео: "Новости Николаева"