Міланський тиждень моди маестро використав для неймовірного перетворення моделей за допомогою принтів на тканинах з окрасом змій, крокодилів та кішок-хижаків.

Настрій шоу задала також дивовижна декорація - трояндовий килим вздовж подіуму, викладений у візерунку тигрової шкіри. Для його створення використали понад 39 тисяч квіток.

"Вперше я створив абсолютно усі візерунки вручну, Ви матимете змогу найбільше оцінити це в останніх 6-7 сукнях, вони дуже легкі, м'які, витончені, сексуальні. Сподіваюсь ніхто з дівчат не впаде, адже в них доволі небезпечно рухатись", - розповів дизайнер Роберто Каваллі.

Представлену колекцію фешн-критики вже іменували найбездоганнішою та найрозкішнішою за всю кар'єру Каваллі. Маестро вдало поєднав на подіумі стиль легковажної молодої світської левиці, строгість вікторіанської епохи та актуальні мотиви сафарі. Представлені моделі демонструють багатошаровість, мікс різних фактур, тонкі деталі і розкішні тканини - хутро, шкіра пітона чи ніжний муслін.

Серед обіграних тем колекції також міні- і максі-довжина спідниць, деякі з яких викроєні у стилі кулі. Їх доповнювали пухнасті топи чи накидки.

Серед найвражаючіших "луків" широкі штани зі шкіри крокодила, хутряна спідниця і сукня з пір'я.

Чимало образів прикрасила багата вишивка бісером чи паєтками.

Серед аксесуарів тут черевички на підборах із загостреним носиком, голови утеплили жокейські капелюшки, тоді ж як захистити від морозу ніжні руки покликана пара довгих до ліктя шкіряних рукавичок.

Закривала шоу маестро його улюблена муза - "чорна пантера" Наомі Кемпбелл. Красуня продефілювала подіумом у темно-бордовому варіанті з глибоким V-подібним вирізом і вставкою зі шкіри, чорних подовжених рукавичках. Зірка виглядала розкішно.