Компанія HTC анонсувала новий бюджетний смартфон — Desire 510.

Апарат отримав 4,7-дюймовий дисплей з невисокою роздільною здатністю (480 × 854), камери на 5 Мп та 0,3 Мп і чотириядерний процесор Qualcomm Snapdragon 410 з тактовою частотою 1.2 ГГц. Обсяг оперативної пам'яті — 1 Гб, а вбудованої — 8 Гб.

Працює система під управлінням Android 4.4 KitKat. Терміни виходу новинки на ринок та ціни поки не відомі, однак з огляду на характеристики це буде дійсно бюджетний апарат.

Крім того, самі тайванці називають його найдоступнішим смартфоном з підтримкою мобільних мереж четвертого покоління LTE.

Мобільний таймлапс

Компанія Instagram розробила додаток для створення таймлапсів на смартфоні. Новинка під назвою Hyperlapse дозволяє здійснювати покадрову зйомку і прискорювати відеоролик у 12 разів.

Крім того, програма здатна самостійно стабілізувати зображення за допомогою вбудованого в смартфон гіроскопу та спеціального алгоритму.

Поки що Hyperlapse доступний лише власникам пристроїв на платформі iOS. Android-версія з'явиться згодом.

"Крутий" холодильник

Портативний холодильник, який дозволяє зарядити смартфон, приготувати коктейль і навіть послухати музику. Оригінальний пристрій під назвою Coolest Cooler має знімний блендер, два USB-порти для зарядки мобільних ґаджетів, світлодіодну лампу і навіть Bluetooth-колонку.

Всередині є два відсіки для льоду і продуктів, а також місце для зберігання посуду. Загальна ємкість холодильника — 60 літрів. Для зручного транспортування передбачені колеса та висувна ручка.

У продажу Coolest Cooler з'явиться на початку наступного року за ціною $300. Однак, вже зараз на "Кікстартері" можна оформити попереднє замовлення за $185.