"Крайня міра захисту, але іншого вибору нам не залишили. Ще тоді, в лютому 2011 року, наша сім'я захищалася, як могла. Відео було записано для міліції. Навіть діти були готові говорити Правду, але нас не чули(( Ми з дітьми вже 5 років живемо зі свавіллям з боку Власенка. Ми втомилися і просимо нас захистити від нього за законами України. Дата відео 9 лютого 2011 року, одразу після того, як я майже місяць пролежала в лікарні. Одразу після цих побоїв на очах Марусі, Власенко офіційно її розудочерив". — написала Окунська на своїій сторінці у Facebook.

Нагадаємо, вчора, 11 истопада, у Генпрокуратурі повідомили, що зараз проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитують Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.

Власенко відмовлявся давати свідчення, мотивуючи це потребою на особисте спілкування з своїм адвокатом. Але згодом допит таки відбувся.

Після цього Сергія Власенка таки відпустили.