"Коли мені говорять про політичні репресії, просто вже втомилася людям пояснювати , що аліменти - це не репресії, побої - це не репресії, відмова від всиновленої мною дочки - це не репресії, відбирання майна у колишньої дружини - це не репресії, це - Сергій. І те, що їм вигідно прикритися політичними репресіями, це зрозуміло" , - сказала Окунська.

За словами жінки, після того як Власенко побив її кілька разів, вона подала заяву до правоохоронних органів у січні 2010 року. Однак тоді вона отримала відмову у порушенні кримінальної справи .

"Потім , коли прийшла інша влада, я вирішила для себе, тим більше, що він веде себе абсолютно не по-людськи по відношенню до дитини - до однієї, до іншої - я вирішила ці побої відновити. Це було десь 2 роки тому, я подала заяву", - зазначила Наталія Окунська.

"Мені відмовили незаконно, тому, що він адмініресурс включив, і вони з Юлією Володимирівною вирішили, мабуть, таким чином закривати свої справи. Повторно я подала заяву 2 роки тому, у 2011 році . У мене заяви не вчорашнім днем ​​зроблені", - запевнила вона.

Окунська запевняє, що справа ніяк не пов’язана з питанням Тимошенко напередодні саміту Східного партнерства.

"І якщо втрутиться Європарламент і всі інші, я просто покажу їм фотографії , яке у мене було обличчя після того, як він мене бив, і нехай вони поговорять з моїми дітьми, які чули, бачили це все - у чому ми жили, в якому пеклі ми жили", - наголосила вона .

"Тут, зрозумійте, кожен все одно буде думати, і я не зможу переконати всіх. Але я вважаю, що, коли чоловік б'є жінку, він повинен бути покараний, щоб надалі він забув, як це робити, як піднімати руку на жінку, на матір своєї дитини, та взагалі на жінку" , - підкреслила екс-дружина Власенка.

Нагадаємо, у Генпрокуратурі повідомили, що зараз проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитують Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.