Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Сьогодні російські ЗМІ поширили інформацію, посилаючись на якогось "представника влади ДНР", що нібито "зараз тривають повномасштабні бої в районі Слов'янська і Краматорська", створюючи сенсацію із заяви людини, яка діє спільно з терористами і збройними сепаратистами...За даними прес-секретаря начальника Генштабу ЗС України підполковника Олексія Дмітрашківского, повномасштабні бої цієї вночі не відбувалися", - йдеться у повідомленні.

Також у відомстві повідомили, що вночі зі стрілецької та снайперської зброї, підствольних гранатометів був обстріляний табір військовослужбовців поблизу м. Ізюм (Харківська область).

Військові відбили цей напад. У результаті протистояння отримали поранення двоє військовослужбовців Національної гвардії.

Цієї ж ночі також обстріляні чотири блокпости навколо Слов'янська, військові дали відсіч бойовикам і тут. В результаті обстрілу був легко поранений один з військовослужбовців, ще один отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Для надання допомоги прибув вертоліт з військовими медиками.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що вночі під Слов'янськом на табір Нацгвардії напали бойовики.