В інтерв'ю журналу Newsweek та у ефірі ABC News 32-річна іммігрантка з Гвінеї Нафісату Діалло повідомила, що в номері готелю "Софітель" в Нью-Йорку 14 травня екс-глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан накинувся на неї.

"Я сказала "вибачте мені". Коли я повернула голову, він підійшов, схопив мене за груди і відповів, що мені немає за що вибачатися. Я намагалася його зупинити і казала, що не хочу втратити роботу", - розповідає покоївка готелю “Софітель” Нафісату Діалло.

За словами покоївки, інтерв’ю вона дала, аби розвіяти сумніви щодо її щирості. Адже, каже, вона не знала, хто такий Стросс-Кан.

"Я хочу, щоб його відправили до в’язниці. Щоб він зрозумів, що він не може використовувати свою владу для таких вчинків", - продовжила Нафісату.

Тим часом Домінік Стросс-Кан продовжує заперечувати висунуті звинувачення, а адвокати колишнього керманича МВФ назвали інтерв’ю покоївки цитуємо “непристойним цирком”.

Зазначимо, справа Стросс-Кана наразі висить у повітрі, адже прокурори сумніваються в достовірності свідчень потерпілої і розглядають можливість закриття справи.