Якщо ж перемогу здобуде хтось інший, прем’єр обіцяє допомогти чим зможе.

“І треба буде тільки допомагати цим людям вирішувати ті завдання, які стояли перед країною. І я теж буду робити, якщо це трапиться, а не буду плюватись жовчу через таке волевиявлення”, - сказав прем’єр-міністр Росії Володимир Путін.

Також глава Кабміну спростував чутки про підтасовки та фальсифікації, які готують до виборів. Прем’єр заявив, що готовий працювати, лише якщо його підтримає більшість населення. Інакше найвища в країні посада йому не потрібна.

“Багато людей, яких я вважаю своїми прихильниками, можуть не прийти, маючи на увазі, що він і так переможе і нам там робити нічого. Щось вони там зроблять, щоб він переміг. Ми нічого робити не будемо. Я хочу, щоб всі ми і вся країна розуміла, що вибори будуть чесними, відкритими, і результат буде об'єктивним”, - запевнив прем’єр-міністр Росії Володимир Путін.

Зазначимо, що другий тур виборів буде призначено за умови, якщо жоден з кандидатів не здобуде більше половини голосів. Наразі рейтинг Володимира Путіна зупинився на позначці 50 відсотків.

Як з’ясували соціологи "Левада-центру" у чесність майбутніх виборів вірить майже половина росіян, 28 відсотків з ними не погоджуються, 23 - не змогли відповісти на запитання.

Голосування за президента Росії, нагадаємо, призначене на 4 березня.