"Якщо робоча група підготує законопроект, ми його розглядатимемо. Чи буде голосувати Партія регіонів, ми визначимося в процесі розгляду. Але на сьогодні немає жодного проекту, який з нашої точки зору був би прийнятний до розгляду", — пояснив Єфремов.

Читайте також: Якщо Тимошенко вийде, то зітре Яценюка на пил, — Чечетов

Як зазначає регіонал Віталій Журавський, опозиційний законопроект про лікування Тимошенко потребує суттєвого доопрацювання, адже, запевняє він, документ "не враховує базових параметрів, на яких наполягає фракція ПР".

З преси я дізнаюся, начебто опозиційний проект закону відповідає всім нашим вимогам. Одні кажуть — на 90%, інші — на 99%. Арсеній Петрович договорився до того, що опозиція вже мало не насильно включила наші пропозиції до опозиційного законопроекту. Але ж це маячня. Насправді проект закону потребує суттєвого доопрацювання,
— каже нардеп.

Водночас, спікер ВР Володимир Рибак вніс до завтрашнього порядку денного 4 законопроекти стосовно лікування ув’язнених, а згодом з’явився ще один документ, авторами якого є опозиціонери — Ірина Геращенко, Ірина Луценко, Сергій Міщенко, Геннадій Москаль і Андрій Кожем'якін. Опозиційні фракції вимагають голосувати його з усіма іншими.

Нагадаємо, сьогодні — чергове засідання робочої групи щодо питання Тимошенко. Депутати мають підготувати узгоджений варіант законопроекту про лікування ув’язнених за кордоном, прийняття якого є ключовою умовою підписання Угоди про асоціації з ЄС.