Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Зібрана посібниками терористів інформація призначалася для коригування вогню бойовиків у районі населених пунктів Мар’їнка, Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка і Старомихайлівка.

У ході проведення контррозвідувальних заходів в зоні АТО співробітники спецслужби отримали інформацію щодо двох мешканців міста Мар’янка 40 і 46 років, завербованих терористами. За завданням ватажків незаконних військових формувань т.зв. "ДНР", зловмисники регулярно збирали і особисто передавали бойовикам розвідувальні дані про позиції і переміщення сил АТО,
— зазначили в СБУ.

Встановлено, що після передачі інформаторами останнього повідомлення, терористи планували обстріляти мирних жителів та позиції Збройних сил України у районі міст Старомихайлівка та Новомихайлівка і містечка Красногорівка. Співробітники СБУ терміново поінформували про наміри бойовиків оперативний штаб управління АТО, що дозволило вчасно запобігти людських втрат.

Стосовно затриманих тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, незаконні збройні формування збільшили кількість та інтенсивність обстрілів позицій наших сил та мирних населених пунктів.

Загалом же за добу бандформування 129 разів обстріляли позиції наших військових.