Про це пише газета "Сегодня".

За словами Демківа, після місяця у "психлікарні" Слюсарчук не змінився, він так само читає газети, дивиться телевізор.

"А от книг не читає і по медичну допомогу не звертається. Ліків ніяких не приймає, — сказав співробітник Державної пенітенціарної служби.

2 лютого за рішенням суду Андрія Слюсарчука етапували до психіатричної лікарні для експертизи. До цього таку експертизу провели у медчастині СІЗО, проте її виявилося недостатньо. У лікарні його обстежували "по всіх статтях", нагадує видання.

Газета відзначає, що інформації про те, чи визнали Слюсарчука хворим, поки немає (якщо це так, то його не можуть засудити).

"Результати вже є, їх залучено до справи, але ми не маємо права їх розголошувати", — сказав Мирослав Демків.

Джерело газети "Сегодня", близьке до слідства, повідомило газету, що Андрія Слюсарчука визнали обмежено осудним (у нього виявили якісь порушення психіки крайнього рівня – невроз, залишкові явища черепно-мозкових травм, алкоголізм, наркоманію тощо).

Правозахисник Едуард Багіров пояснив газеті, що це може бути для суду мотивом пом'якшити вирок.

Нагадаємо, 17 листопада Галицький районний суд Львова за поданням слідчого визначив для Андрія Слюсарчука запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час проведення слідства.

Затримали Андрія Слюсарчука у Києві14 листопада. Проти "Доктора Пі" порушено дві кримінальні справи: за статтею "Шахрайство" та "Пiдробка документiв".