"Ніякого блокування "Спільною справою" роботи Центральної виборчої комісії немає. Встановлено громадський пост, мета якого, передовсім, - встановити громадський контроль "Спільної справи" і організацій , які перебувають на Майдані і зацікавлені в чесних, прозорих виборах, з метою контролю над Центральної виборчої комісії, перешкоджання фальсифікаціям, недопущення виносу документів, які є в ЦВК і могли б свідчити про фальсифікації. Всередині приміщення ЦВК наших активістів немає", - запевняє Шевченко.

Шевченка також зауважив, що на прес-конференцію мали прийти й представники «Правого секторау», але буцімто із технічних причин не змогли прийти і довірили «Спільной справі» озвучення спільної позиції.

Водночас, досі немає жодної офіційної заяви з боку "Правого сектору". Проте на Facebook-сторінці з’явилася заява від центрального штабу "Правого сектору".

"Правий сектор" попереджає, що кожен факт несанкціонованого захоплення будь-якого приміщення, а також кожен випадок мародерства буде відстежуватися і каратися за законами революційного часу. Ми докладемо максимум зусиль, щоб знайти і покарати усіх, хто вдається до безчинств, прикриваючись революційною ситуацією,
— йдеться у повідомленні.