"Якщо ми будемо показувати, що виконуємо свої обіцянки, то люди на наступних виборах нас більше підтримають. Тоді ми вже матимемо більшість, з якою зможемо втілювати в життя докорінні зміни, про які йдеться в нашій програмі", - заявив Юрій Левченко.

На уточнююче запитання про те, чи планує "Свобода" сформувати самостійну більшість, він відповів: "І це також. Наскільки це реально, зараз сказати складно, бо вибори тільки закінчилися і до наступних треба ще дожити. Та ще місяць тому, якби хтось, крім самих "свободівців", серйозно розповідав, що у "Свободи" буде більше 10%, то на нього дивилися б, як на божевільного. Казали, що ми взагалі не пройдемо до парламенту".

Левченко додав, що результати "Свободи" на цих парламентських виборах не стали для партії несподіванкою.

"Тому я не відкидав би можливості, що отримаємо самостійну більшість. Але поки ми не знаємо яка буде система, як пройдуть президентські вибори. Тому, щонайменше, на наступних виборах отримати найбільшу фракцію у Верховній Раді, навколо якої зберуться інші здорові сили — це абсолютно реально", - зазначив "свободівець".

До слова, Надзвичайний та Повноважний посол Ізраїлю в Україні Реувен Дін Ель повідомив, що вибори в Україні пройшли демократично, але його особисто хвилює об‘єднання ВО "Свобода" та об'єднаної опозиції "Батьківщина".