Директор телеканалу пояснив у листі, що 31 грудня з 22.00 телеканал "Рада" не працюватиме.

"Це не перша відмова керівництва телеканалу "Рада" висвітлювати заходи за участю опозиційних депутатів. Аналогічні відмови з різною мотивацією ми отримували на всі наші попередні звернення щодо трансляції акцій на Майдані", - передає слова Ірини Геращенко прес-служба партії УДАР.

За її словами, телеканал "Рада" чомусь транслював, натомість, всі акції Партії регіонів і так званий антимайдан. Нардеп нагадує - телеканал існує на гроші платників податків.

Геращенко додала також, що вже направила відповідне зверненням до спікера Рибака з вимогою пояснити, чому парламентський канал останній місяць транслює в основному виступи і заяви членів уряду та акції Партії регіонів, а не висвітлює діяльність всіх парламентських фракцій, народних депутатів, в тому числі опозиційних і позафракційних.

"Ідеологічна однобокість телеканалу вже стала підставою для розгляду на комітеті з питань свободи, де було наведено відповідний моніторинг перекосу висвітлення діяльності депутатів. Ми вимагатимемо терміново створити наглядову раду цього телеканалу, який, як і УТ -1, перетворився на рупор і агітку влади. І звертатимемося до Генпрокуратури з вимогою розглянути факти цензури на телеканалі", - заявила Геращенко.

До слова, Євромайдан обіцяє свято до ранку. Новорічні заходи на головній площі країни триватимуть до 6 години 1 січня. Офіційної програми ніхто не чекає, люди просто вітають один одного.