"Серед семи знайдених в п'ятницю тіл не упізнано лише два. Наразі число жертв трагедії досягло 27 осіб. За час пошуків знайдено 26 тіл, один рибалка помер від переохолодження ще в понеділок", - повідомив начальник морського координаційно-рятувального підцентру ФГУ "Адміністрація морського порту Петропавловськ-Камчатський" Артур Рец.

За його словами, у п'ятницю пошуки рибалок припинені, тому що вже стемніло. Пошукова операція відновиться в суботу вранці. Він додав, що в районі Берингового моря, де затонув "Оріонг-501", практично немає течій.

"Ймовірно, все ще не знайдені тіла перебувають у радіусі приблизно 20 миль від місця затоплення", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, "Оріонг-501" затонув в Беринговому морі за 117 миль від берегів Чукотки 1 грудня. На його борту перебували 60 осіб - це громадяни Південної Кореї, з яких складався командний склад, а також Індонезії і Філіппін - в основному рибообробники і російський інспектор-спостерігач Рибнагляду. Врятувати вдалося сім осіб, у тому числі росіянина.