“Чому вони ігнорують думку народу? Тому що головний пахан Путін рветься до влади, і хоче 4 березня разом з шахраєм-чарівником Чуровим знову вкрасти голоси”, - каже опозиційний лідер Борис Нємцов.

Також учасники акції "За чесні вибори" вирішили створити Московське об’єднання виборців, мета цієї організації - розслідувати порушення під час голосування 4 грудня та стежити за процесом обрання президента. Внесли у резолюцію і попередні вимоги, які пролунали ще на мітингу на Болотній площі 10 грудня, - звільнення політв’язнів, відставку голови ЦВК Володимира Чурова та проведення нових виборів.

“Прийшов, щоби показати своє обурення щодо тих зловживань, які робить влада під час виборів. Тому що таких масштабних махінацій взагалі ніколи не було”, - каже учасник демонстрації.

Опозиціонери мають намір ще раз вийти з акцією протесту на вулиці Москви. Так, координатор "Лівого фронту" Сергій Удальцов запропонував провести демонстрацію наприкінці січня, а лідер "Солідарності" Борис Нємцов - у лютому. Виступив на мітингу і колишній міністр фінансів Олексій Кудрін. Він закликав провести дострокові парламентські вибори.

Зазначимо, що акції протесту відбулись у десятках російських міст. Так, на демонстрацію у Санкт-Петербурзі вийшли тисячі людей. Поліція затримала кілька десятків учасників акцій протесту.