"Сьогодні має відбутися засідання лідерів фракцій у спікера Олександра Турчинова. Там і буде вирішено питання про те, чи буде збиратися Верховна Рада України на цьому тижні. Цілком можливо, що ми зберемося в сесійній залі ще до кінця тижня", - сказав він РБК-Україна.

УДАРівець Павло Розенко в свою чергу повідомив РБК-Україна, що представники УДАРу теж готові прибути на позачергове засідання Ради.

"У нас проблем не буде з тим, щоб зібратися і проголосувати за конкретні рішення. Просто збиратися, знову підігрівати ситуацію гучними заявами вже немає сенсу. На даний момент Верховна Рада в рамках юридичних і правових норм зробила все, щоб не сталося з Кримом того, що вже відбулося. Тож тепер всі важелі впливу на ситуацію знаходяться повністю в руках уряду і в.о. Президента. З боку парламенту ми повинні забезпечити захист прав громадян у Криму: забезпечити безперебійні виплати зарплат і пенсій, усіх соціальних гарантій. Якщо уряд сьогодні на засіданні підготує відповідні проекти законів, то ми готові оперативно зібратися, щоб ухвалити всі закони", - зазначив Розенко.