Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Зараз у офіс Кримського республіканського управління АТ “Ощадбанк” приїхали глава “ополчєнія”, представник ФСБ Росії та так званий глава “центробанку Криму” з наміром вилучити готівку, яка зберігається в сховищі банку, а це близько 73 млн гривень. Зазначена рейдерська група ряджених приїхала у супроводі “судових приставів” без жодних документів”, - розповів Пишний.

За його словами, ці гроші “призначені для виплат пенсіонерам, інвалідам, ветеранам, сім’ям з дітьми та іншим малозахищеним верствам”.

“Але через те, що роботу банку в Криму блокує місцева так звана самопроголошена влада, яка не визнана в Україні і світі, цих грошей прості кримчани можуть узагалі не побачити. Вилучення цієї готівки є по суті відкритим рекетирським грабунком, відвертим злочинним посяганням. Адже непрохані прибульці намагаються вивезти їх у невідомому напрямку. Відповідне оперативне повідомлення керівництво Ощадбанку направило в МВС”, - зазначив голова правління "Ощадбанку".

Нагадаємо, раніше Державний ощадний банк України оприлюднив прес-реліз із заявою про припинення діяльності на окупованому Росією півострові Крим.