Про це депутат сказав журналістам сьогодні у Верховній Раді.

"Коли ми об'єднувалися в "Батьківщину", я, Яценюк та інші глави взяли на себе письмово відповідальність особисту, що не буде "тушок". Саме я тоді йому запропонував скласти мандат. Вже 10 "фронтовиків" стали "тушками", - сказав Гриценко.

Сам себе Анатолій Гриценко не вважає “тушкою” і заявив, що продовжуватиме брати участь в акції протесту на Майдані Незалежності в Києві.

Читайте також: Вихід Гриценка з фракції ослаблює і "Батьківщину", і його, — Шевченко

"Тушками" називають тих, хто перейшов на бік влади. Я залишаюся в опозиції. Я чітко сказав, що буду виконувати ту програму, з якою ми йшли на вибори і яку я, в тому числі серед інших людей, писав", - зауважив депутат.

Нагадаємо, в понеділок депутати від "Батьківщини" відмовилися проводити фракцію у присутності Гриценка та зажадали, аби він покинув засідання. Присутні обурилися критикою екс-міністра оборони на адресу Майдану.

Сьогодні народний депутат Анатолій Гриценко повідомив, що виходить з фракції ВО "Батьківщина" через те, що не може впливати на рішення фракції.

Лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк прокоментував рішення Анатолія Гриценка. У "Батьківщині" очікують, що Гриценко складе мандат.