Про це на свої сторінці у Facebook написав в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

"23-го (неділя) Янукович прибув до Криму. Зупинився в одному з приватних санаторіїв, навмисно ігноруючи державні спец об'єкти, в тому числі - спеціалізовану президентську держдачу, на яку раніше планував прибути, — зазначив в.о. міністра. — Дізнавшись про рішення парламенту по призначенню в.о. президента України Турчинова О. В., і про виліт до Криму новопризначених голів МВС та СБУ, Янукович спішно покинув приватний санаторій у напрямку до аеропорту Бельбек".

"О 23-50 Янукович, не доїжджаючи до аеропорту Бельбек, зупинився в приватній резиденції в районі Балаклави. Зібрав свою охорону - запитав, "хто з ним буде в супроводі далі", а "хто залишиться тут". Частина співробітників УДО висловила бажання "залишитися тут". Янукович, попрощавшись з ним, передав офіційну відмову від державної охорони", — додав Аваков.

З частиною охорони, що залишилась, Янукович, у супроводі Андрія Клюєва трьома машинами відбув у невідомому напрямку, відключивши всі види зв'язку.

У зв’язку з цим екс-президента оголошено в розшук.

Як повідомили власні джерела телеканалу новин "24", берегова охорона України посилила перевірку суден в акваторії Чорного і Азовського морів, які виходять в Україну.