Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з повідомлення, продовжується битва за донецький аеропорт.

"Наші "кіборги" непохитно тримають позиції у старому та новому терміналах летовища. Станом на зараз - найбільшим ворогом мужніх оборонців аеропорту є холод та хуртовина", - зазначили у відомстві.

Між тим у зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокольники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбьонка. Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Сєвєрне, Красногорівка, Нобахмутовка, Опитне, Камянка, Славне, Нікішене, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцеве, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка.

У свою чергу артилерія сил АТО нанесла 22 вогневих удари для придушення вогневих позицій бандитів.

Упродовж доби в результаті обстрілів населених пунктів зі сторони терористів поранено двох, також загинули двоє цивільних осіб.

Разом з тим, з компетентних джерел прес-центру стали відомі результати перестрілки між бойовиками НЗФ в районі Олександрівки (Донецької обл.) було знищено 1 САУ, 1 тягач та 1 "Град" .

В одну з Донецьких в’язниць було доставлено 60 осіб так званих "козачків", які вперто відмовлялися воювати. Після дводенної "обробки" їх у приміщенні катівні донецького СБУ, бойовики вивезли своїх поплічників-дезертирів у Росію.

Російські найманці, які активно брали участь в бойових діях, відмовляють воювати, через невиплату їм грошової винагороди.

Також перевірено інформацію про результати сутички між 1-м батальйоном козаків Козіцина та силами "ЛНР" в н.п. Антрацит (Луганської обл.). Втрати з обох боків близько 20-ти осіб убитих.