В оприлюдненій на сайті ЦВК декларації Петра Порошенка вказано, що за минулий рік його зарплати і винагороди склали 240 тис.грн, дивіденди, відсотки – 13 млн 530 тис. грн, доходи від відчуження цінних паперів і корпоративних прав – 38,06 млн грн.

Крім того, Порошенко володіє 5-ма земельними ділянками загальною площею близько 4,6 га (одна з них – пл. 3,3 га – придбана минулого року за 3,9 млн грн).

Учасник виборчих президентських перегонів задекларував три квартири, житловий будинок площею 1,3 тис. кв.м. (придбаний за минулого року за 29,8 млн грн), у графі "інше нерухоме майно" декларант вказав об'єкт площею 35,3 кв.м.

У Петра Порошенка є 114 млн гривень на рахунках у банках. Він володіє також цінними паперами на суму 8,6 млн гривень, а також має внески в статутний капітал підприємств і організацій у розмірі 71 млн 570 тис. грн.

Сім'я Петра Порошенка, як кандидат написав у декларації, – це дружина та троє дітей, дві дочки і син.

До слова, згідно із опублікованою декларацією про доходи кандидата у президенти Дмитра Яроша, його родина із 5 людей впродовж року жила на 803 гривні доходу дружини.