Він понад усе любить смачну їжу. А особливо — добру ковбасу. Її Андрій Азаров робить з великим натхненням. Сиро-в’ялені смаколики від білоруського блогера і кухаря донедавна розбирали покупці на теренах від Мінська до Москви. Аж доки торік він не потрапив на київський Майдан.

Тепер Андрій живе у Львові. Тут усе — від вибору правильного м'яса до продажу ковбаси робить сам. Спершу білорус хотів тут розвивати власний бізнес. Але війна внесла свої корективи.

Тепер він робить особливу ковбасу — волонтерську. А половину прибутків віддає військовим у зону Антитерористичної операції. Через цей крок, каже, втратив багато російських клієнтів. Натомість — здобув чимало українських.

Читайте також: Волонтери покинули власний дім заради допомоги бійцям АТО

Зараз у Мінську залишається дочка й дружина Андрія. Але він сподівається, що найближчим часом перевезе до України і їх.

До слова, у Львові судитимуть інформаторів так званої "Донецької народної республіки", яких СБУ затримала у березні 2015 року.