24 груд11:42 Пісний борщ та юшка: готуємо 5 варіантів із вушками, грибами чи рибою на Святвечір Готувати борщ або юшку на Святий вечір – давня традиція, яку в багатьох родинах бережуть не одне покоління. Саме з першої страви починали вечерю, і цю традицію варто підтримувати.
24 жовт21:37 І смак, і безпека: скільки часу насправді треба варити білі гриби Гриби – один з найкращих дарів осіннього сезону. Однак дуже важливо знати, як їх правильно вживати.
22 жовт16:02 Ідеальний колір та смак: який інгредієнт для дерунів досвідчені господині тримають у секреті
21 жовт08:20 Готувати серед льоду й снігу: на станції "Вернадського" розповіли, як це – бути полярним кухарем