Протистояв українцю клуб "Вілланова". Експерти сходилися на думці, що переможець цієї пари загалом виграє фінал NCAA. Цього разу більше пощастило суперникам Михайлюка – 79:95 на їх користь.

Читайте також: Українка Ганна Музичук виборола "бронзу" чемпіонату Європи зі швидких шахів

Сам Святослав провів на майданчику 29 хвилин, за які він заробив 10 очок, два підбирання, три результативні передачі та одне перехоплення. Також він двічі зфолив та один раз втратив м’яч.

Михайлюк провів на паркеті 29 хвилин і заробив 10 очок

Після цього матчу Святослав Михайлюк, скоріш за все, оголосить про рішення виставити свою кандидатуру на драфт НБА. Він вже так зробив минулого сезону, однак травмувався під час передсезонних тренувань, і зняв свою кандидатуру і ще на рік залишився в університеті.

"У мене було чотири відмінних року кар'єри в "Канзасі". Я навчився багато чому і став найкращим гравцем тут, познайомився з багатьма новими людьми. Я не знаю, чи вирішив я свої проблемні питання з минулого драфт-комбайна, щоб інакше виглядати в очах скаутів НБА. Я ще не думав про це. Подивимося, чи готовий я до наступного рівня", – заявив після гри баскетболіст.

Варто зазначити, що Михайлюк є вихованцем клубу "Черкаські мавпи".

Фото: Getty Images